S.C. BRICK DEPOT S.R.L., in calitatea sa de Organizator al Programului VIP, respecta prevederile Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, cunoscut sub denumirea de GDPR.

Protejarea datelor cu caracter personal ale Pariticipantilor este importantă pentru Organizator. Scopul inscrierii in program este acela de a oferi diferite avantaje Participantilor, de a informa Participantii despre diferitele campanii/promotii, noutati etc. sau de a transmite oferte si avantaje personalizate.

Organizatorul colecteaza si prelucreaza datele personale furnizate de Participanti in urmatoarele scopuri:

Nu este obligatorie furnizarea datele personale, dar in lipsa completarii campurilor obligatorii din formularul de inscriere electronic (marcate cu *), inscrierea in program nu se poate realiza. In lipsa furnizarii datelor obligatorii - formula de adresare, nume, prenume, e-mail, telefon, localitate, judeţ si acceptarea termeniilor si conditiilor, respectiv a politicii de confidentialitate, scopul programului de fidelizare nu se poate realiza.

Campurile optionale de completat sunt cele care nu sunt marcate cu *, dar care daca sunt completate pot fi prelucrate de organizator, in baza consimtamantului Participantului. Datele personale sunt prelucrate de Organizator si magazinele participante. Acestea nu se transmit catre terte persoane, exceptand acei furnizori de servicii la care Organizatorul apeleaza pentru executarea obligatiilor asumate in raport cu Participantul si/sau executarea obligatiilor legale (ex. servicii de curierat - nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon; servicii newsletter - adresa de e-mail; servicii de procesare plati online – nume si prenume).

Datele personale furnizate cu ocazia inregistrarii in programul de fidelizare se pastreaza pe o perioada de 5 ani de la ultima intregistrare a unei operatii pe cardul VIP.

Datele personale furnizate pentru inscrierea la newsletter se pastreaza pana la dezabonare.

Datele sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de Dvs.

Referitor la datele sale personale Participantul are urmatoarele drepturi:

În scopul exercitarii drepturilor sus mentionate Participantul va transmite o solicitarea la adresa info@vip-club.ro .

Raspunsul la solicitarile privind protectia datelor cu caracter personal va fi transmis in termen de 15 de zile.

S.C. BRICK DEPOT S.R.L., in calitatea sa de Organizator al Programului VIP poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei.